OTKRIVENE NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE UBISTVA MALENE DANKE ILIĆ: Ovo će se dešavati u narednim danima?!
Potraga za telom Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

POTRAGA

OTKRIVENE NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ ISTRAGE UBISTVA MALENE DANKE ILIĆ: Ovo će se dešavati u narednim danima?!

Potraga za telom ubijene devojčice je ušla u 13. dan

Objavljeno:

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u 13. dan, a policija nastavlja da pretražuje Banjsko polje i okolina sela, ali nažalost, većih pomaka još uvek nema.

Kako Nova.rs saznaje do sada je izveštačeno 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP "Vodovod" za koje se sumnja da su D.D. i S.J. koristili prilikom izvršenja krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, u narednim danima će biti izveštačeno još tragova iz automobila.

„Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP „Vodovod“ u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila“, navodi izvor portala Nova.rs.

Kako smo ranije pisali, u toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je saslušana S.D., majka osumnjičenog D.D. i supruga R.D. osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice.

S.D. je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih.

Nakon nje, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

„Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog S.J.“, navodi izvor našeg portala.

1 / 14 Foto: MUP

Podsetimo, S.J. (50) iz Luke i D.D. (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP „Vodovod“ su, tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju D.D. datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Inače, osumnjičeni D.D., za kog se verovalo da je bratu pomogao da sakrije telo ubijene devojčice, preminuo je nakon što je priveden u PU Bor.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.